ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:22:36μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Δεκεμβρίου

Πόσο πρέπει να γυμναστείτε για να κάψετε μπέργκερ, σοκολάτες και μπύρες

Κατηγορία Fitness

Δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε αγαπημένες λιχουδιές, αρκεί να φερθείτε σοφά και λίγες ώρες αργότερα να σπεύσετε στο γυμναστήριο για να τις κάψετε!

Για να διατηρηθεί το βάρος εντός των φυσιολογικών ορίων, ένας άντρας πρέπει να καταναλώνει μέχρι 2.500 θερμίδες την ημέρα, ενώ μια γυναίκα μέχρι 2.000 θερμίδες την ημέρα.

 

Εάν μια μέρα αποφασίσετε να το... ρίξετε έξω τρώγοντας ένα μπέργκερ, τηγανητές πατάτες, πίτσα, τηγανητό κοτόπουλο, σοκολατένιο κέικ ή σοκολάτα γάλακτος και πίνοντας ένα ποτήρι μπύρα ή ένα κουτάκι αναψυκτικό, θα πρέπει να κουραστείτε λίγο παραπάνω για να «εξουδετερώσετε» τις επιπλέον θερμίδες!

 

Το γράφημα που ακολουθεί θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα ώστε να γνωρίζετε πόσες θερμίδες παίρνετε από καθένα από τα παραπάνω εδέσματα και ποτά και πώς μπορείτε να κάψετε τις θερμίδες που πήρατε με τη βοήθεια μιας προπόνησης cardio ή μιας προπόνησης με βάρη.

How-much-energy-you-need-to-burn-off-8-junk-foods-V1

 

 

πηγή: onmed.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα