ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 9:22:31π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23
Νοεμβρίου

Πότε πρέπει να γίνονται οι διατάσεις

Κατηγορία Fitness

Η άσκηση αποτελεί ή τουλάχιστον θα πρέπει να αποτελεί ένα στοιχείο της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, η σωστή γυμναστική θα πρέπει να είναι και ασφαλής.

Αυτό προϋποθέτει προστασία από τραυματισμούς. Για το λόγο αυτό, πριν την έναρξη και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαφόρων μεθόδων άσκησης θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείται διατάσεις. Είναι σημαντικό να διατείνετε όλες τις μυϊκές ομάδες και να μην εστιάζετε, λόγω συνήθειας, σε κάποιες από αυτές. Γενικότερα οι διατάσεις ενισχύουν την πνευματική και την σωματική χαλάρωση, καταπολεμώντας το στρες.

 

Πριν την εκτέλεση των διατάσεων προσπαθήστε να ηρεμήσετε, ενώ κατά την εκτέλεσή τους είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε θετική ψυχική διάθεση και να αποβάλετε όλο το στρες της καθημερινότητάς σας με αργές εισπνοές και εκπνοές. Μερικά πολύ καλά παραδείγματα διατάσεων είναι οι πρόσθιες κάμψεις του κορμού, οι αργές περιστροφές του αυχένα, οι περιστροφές των χεριών, καθώς και οι διατάσεις του αυχένα, των χεριών και των ποδιών.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 210 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα