×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
23
Μαΐου

Συμβουλές για να μην αποφεύγουμε τη γυμναστική και υποκύπτουμε στους πειρασμούς τις καθιστικής ζωής

Κατηγορία Fitness

Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της γυμναστικής στο σώμα και την υγεία μας , συχνά όμως βρίσκουμε διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουμε τη γυμναστική.

Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους για να μην την αποφεύγετε και να μην υποκύπτετε στους πειρασμούς τις καθιστικής ζωής.


Κάντε γυμναστική με παρέα: Αν αισθάνεστε πολύ κουρασμένες για να κάνετε γυμναστική, δοκιμάστε να κλείνετε ραντεβού με μια φίλη σας. Να κανονίζετε να γυμνάζεστε με μια φίλη σας έτσι ώστε να έχετε κάποιον που δεν θα σας αφήνει να τεμπελιάζετε. Έρευνες έχουν δείξει πως άμα κάνετε γυμναστική με κάποιον που είναι αφοσιωμένος, έχετε περισσότερες πιθανότητες να «κολλήσετε» κι εσείς με τη γυμναστική.


Μην παραλείπετε τα σνακ: Αισθάνεστε τις περισσότερες φορές κουρασμένη και αδύναμη, με αποτέλεσμα να μην έχετε όρεξη για γυμναστική; Να τρώτε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη (πχ. ένα βραστό αυγό και μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης), 2 ώρες πριν τη γυμναστική σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε.


Καταναλώστε περισσότερο σίδηρο: Καταναλώνοντας σίδηρο μετατρέπετε την τροφή σε ενέργεια. Το σίδηρο είναι απαραίτητο για να έχετε αρκετή ενέργεια για να ανταποκρίνεστε στα καθημερινά σας καθήκοντα, αλλά και στη γυμναστική σας.

 

Οι συνεχείς δίαιτες, η έλλειψη κατανάλωσης κρέατος και οι δυσκολίες στην περίοδο, μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα του σιδήρου σας με αποτέλεσμα να μην έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε οτιδήποτε, πόσο μάλλον γυμναστική.

 

 

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 100 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)