ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:14:42μ.μ.
19
Φεβρουαρίου

Τα push ups με medicine ball είναι ό,τι καλύτερο για το κορμί σου

Κατηγορία Fitness

Είναι η πιο απλή άσκηση και αυτή που σου προσφέρει τα περισσότερα. Κάνοντας push ups φαινομενικά γυμνάζεις τα μούσκουλά σου, ωστόσο ταυτόχρονα δουλεύουν και όλοι οι υπόλοιποι μύες του σώματός σου.

Αν θες, λοιπόν, να γίνεις ντούκι και βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο τότε η λύση των push ups είναι ότι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί. Χαζός νομίζεις ήταν ο Tom Hardy για να παίξει τον Bronson που έκανε 1.200 τη μέρα;

 

Αν πάντως θες να το πας ένα βήμα παραπάνω και να δώσεις έξτρα boost στους μύες σου, αγόρασε μια medicine ball (τη μπάλα-βαρίδι δηλαδή) και βάλε τη στο πρόγραμμα.

 

Πώς τη χρησιμοποιείς


Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική. Στέκεσαι σε θέση push ups με τη διαφορά ότι η μία παλάμη ακουμπά στο πάτωμα και η άλλη στη μπάλα. Και ξεκινάς. Πάνω-κάτω-πάνω-κάτω. Αφού ολοκληρώσεις το μισό σετ, αλλάζεις το χέρι της μπάλας και συνεχίζεις.

 

Σετ: 3-4 | Επαναλήψεις: 10-15 | Διάλειμμα: 60’’

 

Τι θα κερδίσεις


Το ότι η μπάλα αναγκάζει ώμους, στήθος και κορμό να είναι σε διαφορετική θέση από τα νορμάλ push ups ουσιαστικά σε προκαλεί να βάλεις περισσότερη ενέργεια από ότι πριν. Επομένως το αποτέλεσμα που πετυχαίνεις είναι μεγαλύτερο από ότι χωρίς τη medicine ball.

 

Επίσης το γεγονός ότι ακουμπάς πάνω σε μπάλα σε αναγκάζει να βάλεις και τον παράγοντα ισορροπία μέσα σε ό,τι κάνεις, με αποτέλεσμα οι μυϊκές σου ομάδες να έχουν ένα λόγο παραπάνω να γυμναστούν.

 

https://www.kaiserbbq.gr/?utm_medium=video&utm_source=N533201.2411104PPN_GR&utm_term=329035968&utm_content=166674211&utm_campaign=27268005&dclid=CMij4v2di_YCFcvYEQgdGv8Bpg

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 76 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα