ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:17:23π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26
Οκτωβρίου

5 τρόποι να κάψεις τουλάχιστον 100 θερμίδες χωρίς να ιδρώσεις

Κατηγορία Fitness

Είσαι λίγο τεμπέλα και ίσως πρέπει να το παραδεχτείς. Με βαριά καρδιά πηγαίνεις στο γυμναστήριο και αυτό.. αν και όποτε. Υπάρχουν όμως κάποιες ασκήσεις κάπως πιο εναλλακτικές ας πούμε, που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τουλάχιστον 100 θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις.


Πλύνε το αμάξι σου: Tο δικό σου, της φίλης σου, του μπαμπά σου, γενικώς όποιο έχεις εύκαιρο. Σκέψου πως και καθαρό αυτοκίνητο θα έχεις και μερικές θερμίδες λιγότερες. Μέσα έξω ε... όχι ό,τι βλέπει η πεθερά.

 

Χόρεψε με ρυθμό: Μη κάθεσαι σ΄ ένα σκαμπό πίνοντας απλά και μόνο το ποτό σου. Διασκέδασέ το λίγο!

 

Ξεσκόνισε το σπίτι σου: Πάρε ξεσκονόπανο και ξεκίνα τη φασίνα. Αν βέβαια ρίξεις και κανένα σκούπισμα-σφουγγάρισμα, διπλό το καλό.

 

Μάσησε τσίχλα: Έρευνες έχουν δείξει πως αν μασάς επί 2 ώρες μία τσίχλα τότε είσαι μείον εκατό θερμίδες περίπου. Μήπως να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο;

 

Άφησε το αυτοκίνητο σπίτι: Όχι δεν θα σου πούμε να το ρίξεις στο περπάτημα(αν και θα μπορούσες) αλλά τουλάχιστον επέλεξε το ποδήλατο σου για κάποιες κοντινές αποστάσεις ή για μία απλή βόλτα. Θα εισπνεύσεις και καθαρό αέρα άλλωστε.

 

 

πηγή: queen.gr

Διαβάστηκε 224 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα