ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:16:36μ.μ.
15
Οκτωβρίου

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Γενετικής στις 14-16 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

 

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Γενετική μετά από την αναγνώριση της ειδικότητας της Ιατρικής Γενετικής, θα λάβει χώρα στις 14-16 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή (διαδικτυακά και με φυσική παρουσία) στο Αμφιθέατρο της Φυσιολογίας “Γ. Κοτζιάς”, στην Ιατρική Σχολή, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και χαρακτηρίζεται από υψηλό επιστημονικό επίπεδο θεματολογίας και συμμετεχόντων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Το Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επαγγελματιών υγείας, ως προς τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα στη Γενετική. Το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εφαρμογές στις διάφορες Ιατρικές Ειδικότητες, δεδομένης της συμβολής της Ιατρικής Γενετικής στη γενικότερη υγεία των ατόμων και στις επιδράσεις που δύναται να επιφέρει στην οικογένεια, την κοινωνία και την οικονομία.

 

Στο Συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές με στόχο τη μετάδοση γνώσεων και εμπειριών στον τομέα της Ιατρικής Γενετικής, καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού ως προς τη διάγνωση, την πρόγνωση, την πρόληψη και τη γενετική συμβουλευτική.

 

Περισσότερες πληροφορίες: apr.com.gr/medicalgenetics2022/

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 35 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα