Τα λιπαρά που περιέχει το πρόχειρο φαγητό προκαλούν συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες, η οποία οδηγεί σε φλεγμονή και πόνο στις αρθρώσεις, κάνοντας τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους στον πόνο.
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η παχυσαρκία ή η κατανάλωση πρόχειρου φαγητού για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιο πόνο, οι ερευνητές λένε όμως τώρα, ότι αρκούν μόλις λίγα γεύματα για να προκληθεί βλάβη.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Πηγή:newsbeast.gr