ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:31:30μ.μ.
17
Μαΐου

Ο χυμός από σέλινο και οι ευεργετικές του ιδιότητες

Το σέλινο αποτελεί ένα από τα καλύτερα τρόφιμα για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης ενώ ο χυμός του συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος.

Ο χυμός που εξάγεται από το σέλινο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό ως 95% του βάρους του φυτού. Ως εκ τούτου, πίνοντας χυμό σέλινου μπορείτε να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες σας σε νερό και να διατηρήσετε τα κύτταρα του δέρματος σας ενυδατωμένα. Ως αποτέλεσμα, έχετε μαλακό δέρμα.


    Το νερό και η περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικές ουσίες βοηθάει στον καθαρισμό του οργανισμού. Τα αντιοξειδωτικά απαλλάσσουν το δέρμα από τις τοξίνες και αποτρέπουν τα κύτταρα του δέρματος από το να καταστραφούν. Από την άλλη πλευρά, το νερό διευκολύνει την εξάλειψη των εν λόγω τοξινών, καθώς και άλλα υλικά των αποβλήτων από το σώμα μας. Κατά συνέπεια, μπορούμε να αποφύγουμε μια σειρά από παθήσεις του δέρματος.
   

Ο χυμός του σέλινου περιέχει βιταμίνες A, B, C, K, νιασίνη και φυλλικό οξύ, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπλαση του δέρματος καθώς και για τη διατήρηση της υγείας του. Αυτές οι βιταμίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου τρέφοντας το δέρμα μας. Ως εκ τούτου θα έχουμε ομαλή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!
   

Τα μέταλλα που υπάρχουν στο χυμό σέλινου είναι πολλά, μεταξύ αυτών, το ασβέστιο, το κάλιο, το μαγνήσιο, το σελήνιο, και ούτω καθεξής. Η τακτική κατανάλωση αυτών των μετάλλων μπορεί να οδηγήσει σε φωτεινό και λαμπερό δέρμα.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 373 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα