Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25
Ιανουαρίου

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά έναν μπιντέ

Ο μπιντές μπορεί να είναι διαδεδομένος στην Ευρώπη και την Ασία, όμως τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια δημοφιλή τάση τις ΗΠΑ και βρίσκεται σε όλο ένα και περισσότερα μπάνια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει το healthline.com, υπάρχουν τέσσερα είδη μπιντέ που αρχίζουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά και είναι τα εξής:

 

Ανεξάρτητος μπιντές
Μπιντές χειρός
Ενσωματωμένος μπιντές
Μπιντές ζεστού νερού
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει και τρόπους χρήστης ενός πιντέ, αφού χρειάζεται προσοχή σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά στις γυναίκες, για να μη γίνει διασπορά μικροβίων.

 

Πιο αναλυτικά, πριν χρησιμοποιήσει κάποιος ένα μπιντέ, πρέπει να εντοπίζει το μέρος από το οποίο αναβλύζει το νερό, ώστε να μην έχει κάποιο ατύχημα. Ύστερα, θα πρέπει να τον καθαρίσει χρησιμοποιώντας ένα χαρτί υγείας και να προσέξει να μην έχει ρούχα από τη μέση του σώματος και κάτω, όπως παντελόνι ή εσώρουχα.

 

Μετά από αυτά τα βήματα, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον μπιντέ, αρκεί στο τέλος να θυμηθεί να κλείσει την παροχή του νερού, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο της υπερχείλισης.

 

Επίσης, οι γυναίκες θα πρέπει να κατευθύνουν το νερό από μπροστά προς τα πίσω και όχι το ανάποδο, επειδή έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να βάλουν βακτήρια στον οργανισμό τους.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 44 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)