ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 10:34:32π.μ.
10
Αυγούστου

Πώς θα χάσετε κιλά κάνοντας μόνο ένα πράγμα

Τι έδειξε έρευνα στις ΗΠΑ

 

Ερευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ μεταξύ 90 παχύσαρκων ενηλίκων έδειξε το ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να χάσετε κιλά.

 

Σύμφωνα με την NYP o περιορισμός της διατροφής σας μεταξύ 07:00 με 15:00 μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση.


Η τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή 90 παχύσαρκων ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν μόνο κατά τη διάρκεια της περιορισμένης περιόδου έχασαν περίπου 5 κιλά περισσότερο βάρος, σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν σε περίοδο διάρκειας 12 ωρών και άνω.

 

«Η eTRE (πρώιμη χρονικά περιορισμένη διατροφή) μπορεί επομένως να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία τόσο για την παχυσαρκία όσο και για την υπέρταση», ανέφεραν οι συγγραφείς της έρευνας

 

«Βελτιώνει επίσης τη διάθεση μειώνοντας την κούραση και τα αισθήματα κατάθλιψης και όσοι μπορούν να διατηρήσουν την eTRE χάνουν περισσότερο σωματικό λίπος.

 

Η δοκιμή διεξήχθη μεταξύ Αυγούστου 2018 και Απριλίου 2020.

 

Οι συμμετέχοντες ήταν ενήλικες ηλικίας 25 έως 75 ετών με παχυσαρκία και οι οποίοι έλαβαν θεραπεία απώλειας βάρους μέσω της Ιατρικής κλινικής για την απώλεια βάρους στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 42 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα