ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:54:00μ.μ.
05
Ιανουαρίου

Τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να έχουμε γερά οστά;

Για γερά οστά επιλέγουμε Colabone

Υπάρχουν στιγμές που ενώ θέλουμε να κάνουμε πολλά, δυστυχώς το σώμα μας δεν μας υπακούει. Τέτοιες στιγμές είναι ακόμη πιο συχνές, όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε. Το σώμα μας είναι σαν μία μηχανή, που όσο καλύτερα το προσέχουμε, τόσο είναι και αυτό σε θέση να λειτουργεί καλύτερα. Και φυσικά, υπάρχει ένα σημείο που στηρίζει όλο το σώμα μας, τα κόκαλα μας!

 

Γερά αλλά και εύθραυστα, μας στηρίζουν κάθε μέρα και υποστηρίζουν κάθε δραστηριότητα μας.

 

Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να τα φροντίζουμε για να μένουν γερά.

 

Έτσι, λοιπόν, είτε πρόκειται για τη συντήρηση τους και την καλύτερη λειτουργία τους, είτε διότι έχουμε πάθει κάποιο κάταγμα και θέλουμε να βοηθήσουμε την γρήγορη ανάπλαση τους, τότε επιλέγουμε το Colabone!

 

Πως βοηθάει το Colabone στην θρέψη των οστών
Πρόκειται για τον δυνατότερο σύμμαχο μας στην θρέψη των οστών και στην προσπάθεια μας να τα διατηρούμε υγιή.

 

Το Colabone είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που μας έρχεται από την Γερμανία, ειδικά σχεδιασμένο για την υποβοήθηση της αναδόμησης των οστών και την ταχύτερη αποκατάσταση των καταγμάτων. Η ειδική και πατενταρισμένη σύνθεση Fortibone δρα ενεργοποιώντας τους οστεοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία και αναδόμηση των οστών, ενώ παράλληλα προμηθεύει στον οργανισμό τα απαραίτητα δομικά συστατικά για την αναδόμηση των οστών.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Colabone περιέχει:

 

Πεπτίδια Fortibone: To Fortibone είναι ένας συνδυασμός βιοενεργών πεπτιδίων κολλαγόνου πατενταρισμένος από την Gelita AG. Απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα κατά 99%, αθροίζεται στα οστά και προωθεί τις διεργασίες αναδόμησής τους. Τα πεπτίδια Fortibone συγκεντρώνονται και εισχωρούν στα κύτταρα των οστών παρέχοντας όλα τα απαραίτητα δομικά συστατικά για την σύνθεση του πλέγματος των οστών και διεγείροντας την αναδόμηση τους. Παράλληλα μειώνουν την αποδόμηση των οστών και εμφανίζουν αντιφλεγμονώδη δράση.


Γαλακτικό ασβέστιο: Το γαλακτικό ασβέστιο είναι πολύ καλά απορροφήσιμο και σε συνδυασμό με το Fortibone προμηθεύει μέσα από τη διατροφή όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία νέου οστού.


Βιταμίνη D: Η βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του παρεχόμενου ασβεστίου αλλά και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου του σώματος σε υψηλά επίπεδα.


Ποιοι το χρειάζονται


Το Colabone μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την υγεία των οστών του, ανεξαρτήτως ηλικίας. Άτομα με κάταγμα αναμένεται να δουν πιο άμεσα αποτελέσματα με μείωση του χρόνου αποκατάστασης. Σε οστοπενία και οστεοπόρωση, υπάρχει σταθερό και καθαρό κέρδος οστικής μάζας, που μειώνει την πιθανότητα καταγμάτων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

 

Πως το λαμβάνεται


Ένα κουτί Colabone περιέχει 30 φακελάκια. Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι την ημέρα για τουλάχιστον 6 μήνες, διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό,με ευχάριστη γεύση λεμόνι.

 

Κάθε φακελάκι περιέχει 5 γραμμάρια Fortibone, 500 mg γαλακτικό ασβέστιο και 10 μg Βιταμίνη D3.

 

Δοκιμάστε και εσείς το Colabone και μην αφήνεται να σας κρατήσει πίσω τίποτα!

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 49 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα