ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:59:38μ.μ.
25
Φεβρουαρίου

Κορονοϊός – Παγώνη: Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό

Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού και πώς προχωράμε προς το Πάσχα μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Σταδιακά αρχίζουν και μειώνονται τα κρούσματα. Θα μειωθούν και οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι, αλλά σταδιακά. Και ο Μάρτης θα είναι ίδιος στους δείκτες αυτούς. Στα νοσοκομεία οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι μειωμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η Όμικρον και οι υποπαραλλαγές της έχουν πιο απλά συμπτώματα» εξήγησε η κυρία Παγώνη μιλώντας στο Mega.

 

«Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό. Όλοι το περιμένουν» πρόσθεσε.

 

Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες


«Δεν έχουμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που θα έπρεπε για να πετάξουμε τις μάσκες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτές τις ημέρες, τις οποίες βέβαια ο κόσμος δε διασκέδασε. Σε φρενάρουν οι εικόνες από την Ουκρανία, δεν έχεις διάθεση για διασκέδαση» σημείωσε η κυρία Παγώνη αναφορικά με το πότε θα πετάξουμε τις μάσκες.

 

«Ας μην τρέχουμε για την τέταρτη δόση»


«Για την τέταρτη δόση, ας μην τρέχουμε, ας κάνουμε την 3η δόση. Όταν χρειαστεί να κάνουμε 4η, ή ετήσια δόση, ή οτιδήποτε, η επιτροπή θα εισηγηθεί και θα προχωρήσουμε. Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας. Όποιος έχει κάνει 3η δόση, δεν υπάρχουν θάνατοι, είναι ελάχιστοι. Όποιος την έχει κάνει δε θα πεθάνει» τόνισε κλείνοντας η κυρία Παγώνη.

 

https://www.megatv.com/

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 46 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα