ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:18:27π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
08
Σεπτεμβρίου

Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, εκτός από τις ναυτίες και τις ζαλάδες που έχει να αντιμετωπίσει έρχεται αντιμέτωπη με πολλά ενοχλητικά συμπτώματα που συνοδεύουν μια εγκυμοσύνη.

Ένα ενοχλητικό σύμπτωμα είναι η κράμπα. Η κράμπα είναι ένας ξαφνικός, δυνατός πόνος, συνήθως στις γάμπες και στα πόδια που πολύ συχνά μας πιάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Η συστηματική και ελαφριά άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κυρίως στα πόδια και τους αστραγάλους, μπορεί να την αποτρέψει, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Μην διστάζετε. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας τρίψει τα πόδια ώστε να χαλαρώσει τον πόνο.

 

Αν πάλι για κάποιο λόγο δεν μπορεί για να ανακουφιστείτε, λυγίστε και τεντώστε το κάθε πόδι από 30 φορές ή κάντε με το πέλμα σας κυκλικές κινήσεις, 10 φορές με τη φορά του ρολογιού και 10 αντίθετα και μετά εναλλάξ το άλλο πόδι.

 

Τέλος να σημειώσουμε πως το βράδυ καλό θα είναι να τοποθετείτε τα πόδια σας πάνω σε μαξιλάρια και να κοιμάστε. Αυτό για να μην γίνεται κατακράτηση και την άλλη μέρα σηκωθείτε με πρησμένα πόδια.

 

 

πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα