ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:19:05π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
19
Σεπτεμβρίου

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ

Ενέσιμο lifting με νήματα PDO με φυσικό και ασφαλή τρόπο.
Μέχρι σήμερα οι κλασικές μέθοδοι στην αντιγήρανση και τη μη- χειρουργική αναδόμηση προσώπου

efi-sarakinouπεριλαμβάνουν θεραπείες Botox, υαλουρονικού οξέος είτε σαν filler είτε σαν μεροθεραπεία και ραδιοσυχνότητες ή laser. Καμιά μέθοδος από αυτές δεν είχε μέχρι τώρα τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά και σε βάθος χρόνου την χαλάρωση και την πτώση του κάτω μισού του προσώπου και του περιγράμματος. Επίσης μια από τις δυσκολότερες περιοχές στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της λέπτυνσης του δέρματος είναι ο λαιμός.


Τώρα έρχεται μια καινούργια μέθοδος η οποία δρα είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα και αντιμετωπίζει αυτό ακριβώς το πρόβλημα με μεγάλη επιτυχία. Χρησιμοποιώντας πολύ λεπτά απορροφήσιμα μονόκλωνα νήματα που τοποθετούνται υποδορίως με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας – οδηγού, και δημιουργώντας ουσιαστικά ένα υποδόριο πλέγμα, ανεβαίνει το πρόσωπο και διορθώνεται η χαλάρωση που παρατηρείται στα πλαϊνά του στόματος και κατά μήκος της γνάθου. Συγχρόνως διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου κατά μήκος της φοράς που έχουν τοποθετηθεί τα νήματα, με αποτέλεσμα ανόρθωση των ιστών που παρουσιάζουν χαλάρωση. Καθυστερούν επίσης τα σημάδια γήρατος στην επιδερμίδα μέσα από την διαδικασία της επούλωσης του δέρματος, την νεοαγγείωση και την αύξηση της ελαστίνης και του κολλαγόνου.


Στην περιοχή του λαιμού παρατηρείται σε μικρό χρονικό διάστημα απάλυνση των κάθετων ρυτίδων και της χαλάρωσης με ορατή βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και των υποδόριων ιστών.


Τα νήματα είναι φτιαγμένα από polydioxanone  PDO υλικό που χρησιμοποιείται στην χειρουργική για την παραγωγή των απορροφήσιμων ραμμάτων, απόλυτα συμβατά με το ανθρώπινο σώμα χωρίς να προκαλούν αλλεργικές ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες. Ο χρόνος απορρόφησης τους είναι από 70-90 ημέρες και όλο αυτό το διάστημα δρουν αυξάνοντας την παραγωγή και αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα σύσφιξη και ορατή ανόρθωση των ιστών που συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την απορρόφηση τους. Δεν παρουσιάζουν καμιά από τις επιπλοκές που παρουσίαζαν τα μόνιμα νάιλον νήματα που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν.


Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο με την χρήση αναισθητικής κρέμας, είναι γρήγορη και ανώδυνη. Το αποτέλεσμα στο 3D σχήμα του προσώπου είναι ορατό άμεσα και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Σπάνια εμφανίζονται εκχυμώσεις και μικρά οιδήματα ανάλογα στην βαρύτητα και την διάρκεια με άλλες θεραπείες όπως το Botox και το γέμισμα με υαλουρονικó οξύ. Δεν υπάρχουν ουλές. Έχει μακροχρόνιο αποτέλεσμα και μπορεί να επαναληφθεί όποτε χρειάζεται, συνηθέστερα μετά από 18-24 μήνες. Συνδυάζεται άριστα με όλες τις υπόλοιπες θεραπείες αντιγήρανσης  και ιδιαίτερα  με την αυτόλογη μεσοθεραπεία (plasma therapy)  για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αλλα και με τις υπόλοιπες θεραπείες  όπως laser, ραδιοσυχνότητες και peeling και ενισχύει το αποτέλεσμα τους ώστε να έχουμε μια όμορφη νεανική εμφάνιση.


Εκτός από το πρόσωπο η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος όπως γόνατα και έσω επιφάνεια βραχιόνων και μηρών για σύσφιξη και ανόρθωση.


Έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην περιοχή της κάτω κοιλίας και γύρω από τον ομφαλό, βελτιώνοντας τις ραγάδες που παρατηρούνται εκεί και την επιδερμιδική χαλάρωση που παραμένει συχνά μετά από εγκυμοσύνη η απώλεια βάρους.


Ο αριθμός των νημάτων  και οι διαστάσεις που χρησιμοποιούνται εξατομικεύονται ανάλογα με την περιοχή και τις ανάγκες του περιστατικού με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση .

 

 

Εφη Σαρακηνού

MSC,FRCS,EBOPRAS
Αισθητική & Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική

Διαβάστηκε 323 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα