Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Φεβρουαρίου

Θεσσαλονίκη: Γονείς αρνητές κρατούν 47 παιδιά δημοτικού μακριά από το σχολείο

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται και η εγγραφή στην… Αλάσκα

 

Δεκάδες παιδιά παραμένουν μέχρι και σήμερα εκτός σχολείου στη Δυτική Θεσσαλονίκη καθώς οι γονείς τους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον κορονοϊό. Όπως αποκαλύπτει στο GRTimes ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Φροσύνης από τα 49 παιδιά που είχαν καταγραφεί πριν από την εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα, μόνο δύο παιδιά μεταπείστηκαν και επέστρεψαν στη δια ζώσης εκπαίδευση και στα σχολικά συγκροτήματα. Τα υπόλοιπα 47 παραμένουν εκτός σχολείου και μαθημάτων.

 

«Από την τελευταία αποδελτίωση που έχουμε κάνει προκύπτει ο αριθμός των 47 παιδιών που απέχουν μέχρι και σήμερα από τα μαθήματά τους. Και αυτός ο αριθμός παραμένει σε αυτά τα επίπεδα, παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει προσέγγιση στις οικίες τους και έχουμε ειδοποιήσει τους γονείς ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τη χρονιά λόγω απουσιών» αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο αριθμός αυτός «παραμένει αμετάβλητος παρά το γεγονός ότι έχουμε παραδώσει τη σχετική λίστα των ονομάτων στον εισαγγελέα» καταλήγει ο κ. Φροσύνης.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 64 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)