ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 3:52:00π.μ.
24
Ιουνίου

Ξεκινάει αρχές Ιουλίου ο εμβολιασμός των κατάκοιτων

«Θα πηγαίνουν ιδιώτες γιατροί, θα κάνουν το μονοδοσικό Johnson&Johnson» λέει ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης

Ξεκινάει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ο εμβολιασμούς στους κατάκοιτους με το Johnson & Johnson, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης.

 

Εκτίμησε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου 4,8 εκατομμύρια συμπολίτες μας θα έχουν κάνει μια δόση εμβολίου και 3,8 εκατομμύρια θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Προσεγγίζουμε το 50% του γενικού πληθυσμού. Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ξεκινάει το πρόγραμμα εμβολιασμών των κατάκοιτων. Θα πηγαίνουν ιδιώτες γιατροί, θα κάνουν το μονοδοσικό Johnson&Johnson» είπε.

 

«Προσδοκούμε τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου να εξακολουθήσει να είναι έντονη η συμμετοχή κάτι που θα επιδιώξουμε και τον υπόλοιπο μήνα» τόνισε ο κ. Κοντογεώργης.

 

Επισήμανε ακόμη ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων που είναι εξασφαλισμένη για το σύνολο του πληθυσμού σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτη δόση. «Δεν εφησυχάζουμε» είπε για τον κορονοϊό.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 109 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα