ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:22:29π.μ.
11
Μαΐου

Ποιές είναι οι προκλήσεις της επόμενης μέρας;

Κατηγορία Ψυχολογία

H επόμενη μέρα έφτασε και μετά το lockdown κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα!

Οι προκλήσεις αυτή την χρονική περίοδο είναι πολλές και αχαρτογράφητες - τις αγκαλιάζουμε με τόλμη και συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον οργανισμό και τους συνεργάτες μας.

 

 ACAYOU2

Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητα και την εργασία μας; Πως μπορούμε να μειώσουμε το φόβο για το άγνωστο και το ενδεχόμενο να νοσήσουμε; Τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτός ο φόβος για την υγεία και ασφάλεια μας και τι συμβαίνει με τις κρίσεις πανικού; Τι είναι η ψυχική ανθεκτικότητα και πως μπορούμε να την αναπτύξουμε;

Σε αυτά τα ερωτήματα, θα απαντήσει η Ελισάβετ Γεωργίου, Εργασιακή Ψυχολόγος - Executive Coach - Ψυχοθεραπεύτρια, Ιδρύτρια του Be YourSelf και Επιστημονική Συνεργάτιδα του ΕΛΙΝΥΑΕ - Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία, στο online σεμινάριο του Ινστιτούτου με θέμα "Η ψυχική ανθεκτικότητα ως αντίδοτο στο φόβο της νέας πραγματικότητας" σήμερα στις 16.00.

 

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες - απαραίτητη η προεγγραφή εδώ

 

http://www.elinyae.gr/form/webinar-mental-r

ACAYOU3

Προσφέρουμε το exclusive webinar «Are you ready to RESTART?» σε επιλεγμένους πελάτες στο χώρο του HR, ατομικά ή στην ομάδα τους.
Απαντάμε σε ερωτήσεις όπως:
• Πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις;
• Ποιο είναι τελικά το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται;
• Ποιες είναι οι νέες δεξιότητες που χρειάζεται να αποκτήσουμε όσοι απασχολούμαστε στον τομέα της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού;
• Ποια είναι τα εφόδια που πρέπει να έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες ανάγκες και προκλήσεις;
• Τι χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας στις προσαρμογές που θα κάνουμε στο ανθρώπινου δυναμικό της εταιρείας;

 

 

Mετράμε το βαθμό ετοιμότητας της επιχείρησης για το νέο ξεκίνημα, με βάση συγκεκριμένους δείκτες (Resilience, Empowerment, Safety, Teamwork, Agility, Realistic, Tailor Made). H έρευνα μπορεί να γίνει σε κάθε οργανισμό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ανάλογα με τον κλάδο που ανήκει και τον αριθμό του προσωπικού του.

 

 ACAYOU5

Διαμορφώσαμε το πρόγραμμα Stay Positive με στόχο την ενδυνάμωση των εργαζομένων, την πρόληψη και αντιμετώπιση του Burnout και την προώθηση της θετικότητας στους εργασιακούς χώρους μέσα από webinars, workshops και ατομικές προσωπικές ή διαδικτυακές συνεδρίες coaching.

 

Επενδύοντας στην ενδυνάμωση των εργαζομένων, οι εταιρείες επιτυγχάνουν:
Αύξηση της παραγωγικότητας
Μείωση του εργασιακού άγχους
Μείωση των συγκρούσεων
Αύξηση της θετικότητας στον χώρο εργασίας

Στο Be YourSelf έχουμε την γνώση και την εμπειρία να υποστηρίξουμε τους δικούς σας ανθρώπους υπεύθυνα και με επαγγελματική συνέπεια. Φέρνουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και επιτυγχάνουμε!

Mάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας -
στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 719 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα