ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 8:36:43μ.μ.
28
Απριλίου

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Κατηγορία Ψυχολογία

28 Απριλίου 2023– Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και το φετινό μήνυμα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Εργασία είναι "Ασφαλές και Υγιές Περιβάλλον Εργασίας: Θεμελιώδες Δικαίωμα".

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας είναι μια σημαντική ημέρα για να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που ήδη υπάρχουν ή/και αναδύονται στην εργασία. Βέβαια, στο εργασιακό περιβάλλον η ασφάλεια και η υγεία (σωματική και ψυχική) έχουν σημασία κάθε μέρα και τα μέτρα που χρειάζονται για τη μέριμνά τους είναι αναγκαία. Φέτος, η ασφάλεια και η υγεία στην Εργασία θεμελιώνεται ως δικαίωμα για κάθε εργαζόμενο και αυτό αποτελεί μια κομβική εξέλιξη στις εργασιακές σχέσεις.

 

Στο Be YourSelf, αναγνωρίζοντας την αξία της ασφάλειας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και της σωματικής και ψυχικής υγείας, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση μιας σύντομης Εκτίμησης Ψυχοκοινωνικών Κινδύνων, χωρίς κάποια χρέωση, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους κινδύνους της βίας και της παρενόχλησης αλλά και την εναρμόνιση της εταιρείας με τις απαιτήσεις του νόμου 4808/2021.

 

 

Η εκπαίδευση των επιχειρήσεων στους ψυχοκοινωνικούς κινδύνους συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων και στη δημιουργία ενός κλίματος ευημερίας στο εργασιακό περιβάλλον.

 

 

Το Be YourSelf, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στη διαμόρφωση προγραμμάτων για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων, είναι ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε το πιο σημαντικό κεφάλαιο της επιχείρησής σας: τους ανθρώπους σας!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή τηλεφωνικά στο τηλ. 693 734 3082.

 

 

Ελισάβετ Γεωργίου

 

Εργασιακή Ψυχολόγος – Executive Coach – Ψυχοθεραπεύτρια

 

Υποψήφια διδάκτωρ Οργανωσιακής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

 

 

Διαβάστηκε 37 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα