ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Οκτωμβρίου 2021 - 8:02:42μ.μ.

banner468x60

28
Οκτωβρίου

Ο Δήμος Βύρωνα γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ στην πλατεία Ηρώων.

24
Οκτωβρίου

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΕΛ,  που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας και Γενναδίου 8, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διήμερο "200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821", το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, μια συνδιοργάνωση της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών.

23
Οκτωβρίου

1922-2022 εκατό χρόνια μνήμης από την καταστροφή, 1.12.2021, ώρα 19:00 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

20
Οκτωβρίου

Ο Δρ. Βασίλειος Αράπης είναι ένας καταξιωμένος εικαστικός που έχει προσφέρει στον πολιτισμό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Με μεγάλη χαρά μίλησε στο mcnews.gr για τις σημαντικότερες εκθέσεις του , για τις τεχνικές κατασκευής των έργων του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

18
Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 , το Σπίτι της Κύπρου και η Εταιρεία Μελέτης Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας - Ιωάννης Καποδίστριας (Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι.), διοργανώνουν διάλεξη του κ. Ανδρέα Κούκου, Νομικού, Ιστορικού, Προέδρου Δ.Σ. Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι., με θέμα: «Μυστική» διπλωματία και

16
Οκτωβρίου
12
Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στις 19.00, το Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α στο Σύνταγμα, παρουσιάζει τις ποιητικές συλλογές του Αντρέα Τιμοθέου, Πλανόδιος στα Σύνορα της Εδέμ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράκεντρο, και Το Δείπνο του Σώματος από τις εκδόσεις Μανδραγόρας.

09
Οκτωβρίου

Η ποίηση του Κώστα Ευαγγελάτου είναι βαθύτατα φιλοσοφική, είναι μία ερωτηματοθεσία, μια απορητική στάση απέναντι στον κόσμο και τη ζωή.

09
Οκτωβρίου

Ένας αξιαγάπητος και πολυτάλαντος νέος συγγραφέας, που έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στα δημοσιογραφικά κείμενα, αλλά και στη λογοτεχνική γραφή , ο Κυριάκος Κουζούμης , μίλησε στο mcnews.gr για το νέο του βιβλίο "Η Αρχόντισα των Αερικών, για τους στόχους που θέλει να επιτύχει και για τον σημαντικό και καταλυτικό ρόλο που πάιζει το καλό βιβλίο στη ζωή του κάθε ανθρώπου

05
Οκτωβρίου

Στις προθήκες των κεντρικών βιβλιοπωλείων, θα βρίσκεται, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, το νέο βιβλίο του οικονομολόγου και αρθρογράφου του ErgasiaNET, Γιάννη Τόλιου: «Ψηφιακή Εποχή. Οι αλλαγές σε οικονομία, κοινωνία, πολιτική», εκδόσεις «Τόπος».

01
Οκτωβρίου

Τοῦ λάθους ἵστορας.

Καὶ τοὺς χρόνους μου νὰ τρέχουν ἀφῆκα
καὶ πίσωθέ τους ἀδιάφθορος ἐγὼ ἐβάδιζα·

18
Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου που γίνεται στο Ζάππειο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο του Παύλου Χρήστου , υποπτεράρχου ε.α., Αντιπροέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας και Γενικού Γραμματέα του Ελληνο-Ρωσικού Συνδέσμου  "Εθνική Στρατηγική. Από την ύπαρξη στο υπάρχον" Ελλάδα και Τουρκία στο Αιγαίο από την Ανατολική Μεσόγειο.

18
Σεπτεμβρίου

Κορυφώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου με μια σειρά εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών το Φεστιβάλ Κολωνού, που πλέον αποτελεί θεσμό στη φθινοπωρινή διασκέδαση στην Αθήνα, συνδέοντας μία ιστορική γειτονιά της πόλης με την πολιτιστική ατζέντα των κατοίκων και των επισκεπτών της.

17
Σεπτεμβρίου

Μαθητική έκθεση / διαγωνισμό ζωγραφικής και εικαστικών έργων με τίτλο «Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

17
Σεπτεμβρίου

Ο καταξιωμένος εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, στιχουργός, συνθέτης, μουσικός παραγωγός και manager καλλιτεχνών κ . Τέρις Σιγανός, πάντα ακούραστος και υπερ - δημιουργικός,  μίλησε στο mcnews.gr για τη μουσική βιομηχανία, το βιβλίο που αγαπά και την σύγχρονη κοινωνία μας. 

17
Σεπτεμβρίου

ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΒΟΥΝΟ


Είπε μια μέρα ένα βουνό
Στ’ αντικρινό που ’ταν γυμνό :

17
Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου , στα πλαίσια της 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου που γίνεται στο Ζάππειο θα παρουσιαστεί στις 21.00 (Σκηνή Ρήγας Φεραίος) από τις Εκδόσεις “Όταν” το βιβλίο “Εθνική Στρατηγική. Από την ύπαρξη στο υπάρχον” του Παύλου Χρήστου.

16
Σεπτεμβρίου

Ο William St Clair, άφησε την τελευταία πνοή της ζωής του, στις 30 Ιουνίου 2021. Μίας ζωής σε μεγάλο βαθμό ταυτισμένης με την Ελλάδα.

15
Σεπτεμβρίου

Επειδή σας μιλώ για παρακολούθηση και τεχνολογικά μέσα θα κάνω μια σύντομη αναφορά. Και θα καταλήξω .

15
Σεπτεμβρίου

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ

 

Γυναίκα όμορφη γλυκιά μορφή του παραδείσου
στολίζεις όλο το ντουνιά με τ΄όμορφο κορμί σου

Σελίδα 1 από 373

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα