ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:14:13μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Φεβρουαρίου

2o Παζάρι βιβλίου των εκδοτών στην Λάρισα

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Επαγγελματικό σωματείο εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων για δεύτερη φορά Παζάρι βιβλίου για όλη την Θεσσαλία στην Λάρισα, στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza από 16 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου 2015.

pazari-larisaΤο σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση συγκροτημένα, με κανόνες και έλεγχο των τιμών.


Στην εκδήλωση πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων.


Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης ώστε το κοινό να βλέπει την τελική τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.


Tα βιβλία προσιτά σε όλους σήμερα. Τα προσφέρουμε στο κοινό σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.


Για λίγες ημέρες προσφέρονται 250.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων σε απίστευτα χαμηλές τιμές.


Ο κανόνας είναι τα βιβλία να διατίθενται στο παζάρι βιβλίου στο 30% της αρχικής αξίας που είχαν.



Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.


Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, άλμπουμς, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία βιβλία όλων των κατηγοριών.



Καλούμε το κοινό από όλη την ευρύτερη περιοχή: τον Τύρναβο, την Ελασσόνα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα, τον Αλμυρό, την Νέα Αγχιάλο, τον Βόλο αλλά και την Κατερίνη, την Κοζάνη, τα Γρεβενά να έρθουν όλοι σε αυτή την μεγάλη γιορτή του βιβλίου.


Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.



Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την μεγάλη ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές πώλησης των βιβλίων που τα κάνουν προσιτά σε όλους.

 

Πληροφορίες

 


Τοποθεσία: 4o χλμ Λεωφ. Καραμανλή (Πρώην Εθνική οδός Λάρισας -Αθηνών)


Ημερομινία: 16 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου 2015


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ. Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κυριακές – Αργίες κλειστά.


Πληροφορίες: www.esebe.gr

Τηλ: 2410 671717

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 217 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα