ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 5:31:24μ.μ.
22
Μαΐου

5ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Αθήνα

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας

(Λογοτεχνικό Έτος Άλκη Ζέη 2023), της Γενική Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, της Κυπριακής Πρεσβείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το 5ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Σ.Π.Ε.Κ. στην Αθήνα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, 16:00-21:00, στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών &, Πειραιώς 144, Αθήνα 118 54).

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση βιβλίων των συγγραφέων του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (έντυπες εκδόσεις, eBooks, Audiobooks, Video Books), παρουσιάσεις - υπογραφές βιβλίων συγγραφέων του ΣΠΕΚ, ανάγνωση έργων που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ποίησης και πεζόμορφου στοχασμού του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και ανθολογούνται στις ομώνυμες ανθολογίες "Για την Άλκη Ζέη", "Για τον Κώστα Καρυωτάκη", "Δε Σε Ξεχνώ Ιωνία, Ω Σμύρνη Εσύ Μαργαριτάρι", "Για τον Μανώλη Αναγνωστάκη" από τους αριστεύσαντες δημιουργούς τους, βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις, καθώς και παρουσίαση μουσικών και εικαστικών έργων καλλιτεχνών του ΣΠΕΚ.

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 71 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα