ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:50:07π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Δεκεμβρίου

Αφηγήσεις παραμυθιών στον Εθνικό Κήπο

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Η Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου

1ethnikos-kipos-patakiμετατρέπεται σε μία μεγάλη σκηνή ενός παραμυθιού, όπου οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά, είναι καλεσμένοι για να ακούσουν μαγικές ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων, τις οποίες διηγούνται οι ίδιοι ταξιδεύοντας τους μικρούς μας φίλους σε παραμυθένιες διαδρομές.

 

Πρόκειται για τον κύκλο εκδηλώσεων «Αναγνώσεις στον Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου», που παρουσιάζουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη, με ελεύθερη είσοδο και παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική.



Όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου, καθώς και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, πέντε γνωστοί Έλληνες συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα διαβάζουν στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι τους στα παιδιά που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση. Έτσι, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. η Μαρία Παπαγιάννη θα διαβάσει στα παιδιά το βιβλίο της «Εκείνα τα Χριστούγεννα ήρθαν τα κάτω πάνω» (εκδόσεις Πατάκη) και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ., η Αλεξάνδρα Μπίζη θα διαβάσει το βιβλίο της «Ο πειρατής Περπερούα και τα κάλαντα» (εκδόσεις Πατάκη).



Τη διερμηνεία στη νοηματική θα κάνει η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία: Εθνικός Κήπος, Αθήνα
Σημείο συνάντησης: Είσοδος Εθνικού Κήπου επί της Λ. Αμαλίας

 

Ημερομηνία: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ.



Πληροφορίες: τηλ 210 5284800 και 210 5284853
www.cityofathens.gr
www.opanda.gr

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα