ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 1:58:42μ.μ.
15
Φεβρουαρίου

Ανακοίνωση συμπαράστασης της Εταιρείας Συγγραφέων στον αγώνα των καλλιτεχνών

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ως Εταιρεία Συγγραφέων εκφράζουμε την ολόθερμη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους του χώρου του Θεάτρου και των Τεχνών.

Στην ιδρυτική μας διακήρυξη τονίζουμε πως θεωρούμε «αυτονόητο ότι το έργο κάθε συγγραφέα/καλλιτέχνη, παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, είναι μορφή εργασίας, από την άσκηση της οποίας απορρέουν δικαιώματα που πρέπει να αναγνωρίζονται και να εξασφαλίζονται»! Πιστή στην υπηρέτηση αυτής της θεμελιώδους αρχής, η Εταιρεία Συγγραφέων βρίσκεται πάντοτε αλληλέγγυα με όλους τους καλλιτέχνες στον αγώνα διασφάλισης των δικαιωμάτων τους αλλά και της αναβάθμισης του χώρου των γραμμάτων και των τεχνών όπως και της πολύπαθης εκπαίδευσής τους. Από τις 2 Ιουλίου 1981 μέχρι και σήμερα εξακολουθούμε να διακηρύττουμε προς όλες τις κυβερνήσεις και με όλους τους τόνους πως μόνο η ενεργητική συμμετοχή των πνευματικών ανθρώπων στα κοινά και ο διάλογος μαζί τους μπορεί να εξασφαλίσει ένα δημιουργικό, βιώσιμο και αναβαθμισμένο μέλλον για εμάς και τις γενιές που θα έρθουν!

 

 

 

Εταιρεία Συγγραφέων
Κοδριγκτώνος 8, 11257 Αθήνα
Τηλ: 210.8231890
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 60 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα