ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 5:15:44μ.μ.
19
Μαρτίου

Εκδήλωση Απονομής Βεβαιώσεων Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Νέας Σμύρνης

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ακόμα μία τελετή απονομής βεβαιώσεων παρακολούθησης των τμημάτων του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου της Νέας Σμύρνης, όπου και παραβρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκπροσωπώντας την Επιτροπή Εκπαιδευτικού Έργου, ο Παντελής Καλογρίδης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Νίκος Σιούτας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γραφείου Τύπου του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δημήτρης Πανταζής, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών».


Ο Νίκος Σιούτας, προλογίζοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στον τέταρτο κύκλο λειτουργίας του ΣΥΛΑΠ, όπως αυτό έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα, ενώ μοιράστηκε παράλληλα με τους παραβρισκόμενους προβληματισμούς και σκέψεις για ένα «νέο ΣΥΛΑΠ» όπως ο ίδιος το αποκάλεσε, του οποίου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μπορούν να είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένα, πάντοτε με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαιδευτικής υπηρεσίας προς τους πολίτες.


Ο Παντελής Καλογρίδης, σχολιάζοντας την αποδοχή του θεσμού, πρόσθεσε ότι «ο πέμπτος κύκλος σκεφτόμαστε να είναι με άλλες θεματικές, οι οποίες φυσικά θα ενδιαφέρουν την πλειονότητα των δημοτών».
Τέλος, η Ανθή Κουτσούπη, εξωτερική ερευνήτρια – μελετήτρια του ΣΥΛΑΠ, σχολίασε ότι ο θεσμός του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία σύντομα θα παρουσιαστούν σε μία αντίστοιχη εκδήλωση.

 

 

Επιμέλεια Ευαγγελία Ουζουνίδου

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 145 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα