×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Οκτωβρίου

Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την Γέννηση του Ελ. Βενιζέλου στην Εστία Νέας Σμύρνης

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στην Εστία της Νέας Σμύρνης και στην αίθουσα Πάνος Χαλδέζος βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr,

eriela-xrisouόπου η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου.

 

Στην κάμερα του www.nstvd.gr μίλησε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για την ιστορία του Ιδρύματος, την έδρα του, αλλά και την συνεισφορά του ελληνικού κράτους στην λειτουργία του.

 

Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης, Γιώργος Μαριδάκης, αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στη μνήμη του Ελευθέριου Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς πανελλαδικά. Επίσης, ανέπτυξε τη συνεισφορά της Παγκρητίου Ένωσης σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων σε αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελ.Βενιζέλου.

 

Η Ράνια Παπαδημητρίου, Ταμίας της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης και μέλος της χορευτικής ομάδας της Ένωσης, μίλησε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και για τις επερχόμενες εκδηλώσεις της Ένωσης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

Επιμέλεια Εριέλλα Χρυσού

  

   

   

  

 

.MCNews book banner 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 358 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)