ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 3:30:43μ.μ.
26
Μαρτίου

Εκδήλωση Γυναικολογικών Παθήσεων από το 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Η γυναικολογική ιατρική πρόληψη είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας, μητέρες ή όχι. Προληπτικές εξετάσεις, όπως το τεστ Παπανικολάου και η μαστογραφία μεταξύ άλλων, είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να προλάβουν πολλές σοβαρές ασθένειες.


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τους συλλόγους του 1ου και του 5ου Δημοτικού, οργάνωσε παρουσίαση για το θέμα: «Γυναικολογικές Παθήσεις και η Πρόληψή τους». Το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την εκδήλωση.
Οι γιατροί Δρακονταειδής Αγαμέμνων, μαιευτήρας χειρούργος – γυναικολόγος, και Δασκαλάκης Παναγιώτης, ειδικός χειρούργος μαστού και επιμελητής Α-ΕΣΥ, ανέλυσαν το θέμα μπροστά σε μητέρες και δασκάλες.
Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου, 5ου και 7ου Δημοτικού εκπροσωπήθηκαν από τις προέδρους Έρη Κοντογούρη, Άντζη Πιτσάκη και Μαρίνα Δεκούλου αντίστοιχα, που τόνισαν τη σημασία του συγκεκριμένου θέματος και μίλησαν για τη συνεργασία ανάμεσα στους συλλόγους των δημοτικών σχολείων που εκπροσωπούν, που πραγματοποιήθηκε με ευκολία και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.


Ο Αγαμέμνων Δρακονταειδής σχολίασε την αξία της πρόληψης, ενώ ο Παναγιώτης Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ευαισθητοποίηση των γυναικών στα συγκεκριμένα θέματα και τη μείωση των θανάτων που οφείλονται στις παθήσεις αυτές.

 


Επιμέλεια Εριέλλα Χρυσού

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 379 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα