ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 1:08:33μ.μ.
28
Νοεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα:"Οι Αιχμάλωτοι Πολέμου της Τουρκικής Εισβολής του 1974 δεν ξεχνούν και αγωνίζονται" στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, εκδήλωση με θέμα:

«Οι Αιχμάλωτοι Πολέμου της Τουρκικής Εισβολής του 1974 δεν ξεχνούν και αγωνίζονται», υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου.

 

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου, θα μιλήσει ο Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτης Φωτίου και χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ο.Ε. κ. Γιώργος Συλλούρης και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 κ. Βάσος Χρίστου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Αιχμάλωτοι μιας προδοσίας 45 χρόνια μετά αιχμάλωτοι πολέμου 1974 θυμούνται…» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γεωργιάδη, έρευνα, Χρύσανθου Χρυσάνθου, Κινηματογράφηση – Μοντάζ, Μιχάλη Γεωργιάδη, Παραγωγός, Παγκύπριος Σύνδεσμος Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 και Συμπαραγωγοί, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Michaelangelo Cinematographic Services Ltd.

 

Διάρκεια ντοκιμαντέρ 30 λεπτά.

 

 

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σύμφωνα μα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=13320.

 

Διαβάστηκε 19 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα