Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28
Νοεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα:"Οι Αιχμάλωτοι Πολέμου της Τουρκικής Εισβολής του 1974 δεν ξεχνούν και αγωνίζονται" στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, εκδήλωση με θέμα:

«Οι Αιχμάλωτοι Πολέμου της Τουρκικής Εισβολής του 1974 δεν ξεχνούν και αγωνίζονται», υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου.

 

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου, θα μιλήσει ο Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτης Φωτίου και χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ο.Ε. κ. Γιώργος Συλλούρης και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 κ. Βάσος Χρίστου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Αιχμάλωτοι μιας προδοσίας 45 χρόνια μετά αιχμάλωτοι πολέμου 1974 θυμούνται…» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γεωργιάδη, έρευνα, Χρύσανθου Χρυσάνθου, Κινηματογράφηση – Μοντάζ, Μιχάλη Γεωργιάδη, Παραγωγός, Παγκύπριος Σύνδεσμος Αιχμαλώτων Πολέμου 1974 και Συμπαραγωγοί, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Michaelangelo Cinematographic Services Ltd.

 

Διάρκεια ντοκιμαντέρ 30 λεπτά.

 

 

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σύμφωνα μα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=13320.

 

Διαβάστηκε 21 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)