×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
31
Αυγούστου

Εκδήλωση: Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες - Disney

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

iptamenoiO παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτεί με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

 

Ελάτε να γνωρίσετε την απίθανη παρέα που πετάει και να παίξετε κι εσείς σε ένα… αεροπλανικό περιπετειώδες σενάριο , με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη.

 

Η ομώνυμη ταινία της Disney κυκλοφορεί από τις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους σε 3D από τη Feelgood, ενώ η απίθανη ιστορία από το Μεταίχμιο σε δύο μοναδικές εκδόσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Περισσότερες πληροφορίες για το παιδικό βιβλίο

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινια

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 285 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)