ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:10:01π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Ιουνίου

Εκδόσεις Νεφέλη: Διαγωνισμός εικονογράφησης παιδικού βιβλίου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Η παιδική σειρά «Τσαλαπετεινός» των Εκδόσεων Νεφέλη προκηρύσσει διαγωνισμό εικονογράφησης για το νέο παιδικό βιβλίο του ποιητή Σταύρου Ζαφειρίου με τίτλο Ο μικρός πιλότος.

nefeli-diagonismosΓια να λάβετε μέρος στην πρώτη φάση του διαγωνισμού θα πρέπει να υποβάλετε ηλεκτρονικά έναν φάκελο με 5 έγχρωμα σχέδια μικρού μεγέθους (Α5), σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα με υψηλή ευκρίνεια και σε καλή ανάλυση (τουλάχιστον 600 dpi σε φυσικό μέγεθος). Τα σχέδια αυτά θα πρέπει να γίνουν ειδικά για τον διαγωνισμό και να εικονογραφούν σημεία του κειμένου τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα από το απόσπασμα που βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ:


http://www.tsalapeteinos.com/files/diagonismos2015/apospasma-diagonismos-Zafeiriou.pdf


Αν η συμμετοχή σας επιλεγεί για να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, τότε θα σας ζητηθεί επιπλέον να φτιάξετε 5 έγχρωμα σχέδια μικρού μεγέθους και 2 μεγάλου μεγέθους (Α3), πάνω σε θέματα που θα σας δοθούν από τους διοργανωτές.


Το έπαθλο για τον νικητή του διαγωνισμού είναι μια σύμβαση έκδοσης με τις Εκδόσεις Νεφέλη, η οποία περιλαμβάνει προκαταβολή επί των πνευματικών δικαιωμάτων ύψους 1.000 ευρώ.

 

Προθεσμία υποβολής: 14 Αυγούστου 2015, στο  email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ενημέρωση για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα γίνει με προσωπική επικοινωνία, μέχρι το τέλος Αυγούστου.

 

www.tsalapeteinos.com

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 179 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα