ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:47:59π.μ.
06
Μαΐου

Εκθεσιακά Περίπτερα στην Νέα Σμύρνη για την εβδομάδα της Πρωτομαγιάς

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ξεκινώντας από την ημέρα της Πρωτομαγιάς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στήθηκαν εκθεσιακά περίπτερα συλλόγων της πόλης, αλλά και εμπορικά περίπτερα που προσφέρουν τα προϊόντας τους.

eriela-xrisou

Με τον τρόπο αυτό οι Νεοσμυρνιώτες και όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις προσπάθειες πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων, ή αν το επιθυμούν να ψωνίσουν βιβλία, είδη διακόσμησης και άλλα μικροαντικείμενα.

 

Στην διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησαν εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και έμποροι που συμμετέχουν στην εορταστική αυτή δεκαήμερη εκδήλωση.

 

Από το σύλλογο Ιμβρίων, η Ελένη Απίστολα και ο Κωνσταντίνος Κανδέμης, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μίλησαν για την κίνηση και το ενδιαφέρον του κόσμου. Στο περίπτερο του νεοσύστατου συλλόγου Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής μας καλωσόρισε ο πρόεδρος Κωστής Αναγνωστόπουλος, ενώ από το σύλλογο Κρητών ο Θανάσης Τσιρίκος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε για τις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου. Την παράσταση έκλεψε ο Θράσος Παπαδέλλης, μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου, ο οποίος επέμενε πρώτα να μας κεράσει και μετά να μιλήσει στην κάμερα, ενώ η Ράνια Χρυσοχοϊδου, πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων, μας θύμισε την επερχόμενη εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων. Στο περίπτερο του συλλόγου Ηπειρωτών, η αντιπρόεδρος Μαρία Καφούρου ευχήθηκε και μίλησε για την κίνηση και τη συμμετοχή του κόσμου.


Στο περίπτερο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ο Χρήστος Καραθανάσης αναφέρθηκε στα τμήματα της ομάδας και στα αθλητικά είδη που διατίθενται στο περίπτερο, ενώ στο περίπτερο των «Πανθήρων», ο πρόεδρος Άγγελος Σκαρπέλης μίλησε για την προσπάθεια στήριξης της ομάδας, ενώ η Ρενάτα, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, μίλησε για τις κοινωνικές δραστηριότητες του συλλόγου των φίλων του Γ.Σ.Σ.

peri1



Τέλος, στο περίπτερο των ΣΑΦΑΝΣ, ο πρόεδρος Βασίλης Πνευματικός μίλησε για το ενδιαφέρον του κόσμου για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

 

 

Επιμέλεια Εριέλλα Χρυσού

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 268 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα