Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Νοεμβρίου

Ενημερωτική Ομιλία - Διάλεξη στην ΠΕΛ

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη ΠΕΛ - Γερανίου 41, Ομόνοια , 2ος όροφος η ομιλία του καθηγητή Κωσταντίνου Α. Μαρκάκη με τίτλο "Πράσινη ανάπτυξη..η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού".

Ο κ. Μαρκάκης αναφέρθηκε διεξοδικά στις θετικές αλλαγές που προωθεί η πράσινη ανάπτυξη στη ζωή του κάθε ανθρώπου.


Το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο ως κύρια τεχνολογία αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και μείωσης των αερίων θερμοκηπίου, ως αιχμή μιας “Πράσινης Επανάστασης”, μιας νέας εποχής φιλικής στο περιβάλλον.

 

ACAPEL3


Στις ανεμογεννήτριες που μετατρέπουν τον άνεμο από κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια καθώς και στα  αιολικά πάρκα που παράγουν ξεκάθαρα φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Η ομιλία έδωσε επίσης έμφαση στο κατά πόσο η πράσινη ανάπτυξη και η πράσινη οικονομία βοηθάει τις αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου.

 

Παρευρέθησαν οι κ. Αγγελική Κωβαίου , Πρόεδρος της ΠΕΛ, ο κ .Βασίλης Παπαδόπουλος, ο κ. Ηλίας Παπακωσταντίνου, ο κ. Χρήστος Σαββάκης, ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης, η κ . Τσαγκαράκη, ο κ . Μελισσουργάκης καθώς και η κ. Μαρία Χατζηνικολάου, Δημοσιογράφος MCNEWS.GR, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.

 

ACAPEL22


Όλοι όσοι παρακολούθησαν την ομιλιά συνεχάρησαν τον καθηγητή Κωσταντίνο Α. Μαρκάκη για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση και ομιλία.

 

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)