ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 5 Οκτωμβρίου 2022 - 2:26:17π.μ.

banner468x60

29
Μαρτίου

«Η Κύπρος και ο Καραβάς το 1821» στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Σπίτι της Κύπρου, ο Δήμος Καραβά και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) θα πραγματοποιήσουν,

με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00, εκδήλωση με θέμα, «Η Κύπρος και ο Καραβάς το 1821», στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Καραβά, Δρ Νίκος Χατζηστεφάνου θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα, «Η συμβολή της Κύπρου και η ιδιαίτερη συνδρομή του Καραβά στην Ελληνική Επανάσταση του 1821».

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Ε. κ. Λεωνίδας Μασσοστασής.

 

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για τα γεγονότα του 1821 στον Καραβά θα παρουσιάσει η φιλόλογος-ερευνήτρια, κ. Καλλιόπη Χαρμαντά-Πρωτοπαπά.

 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Ανάμεσα στην ιστορία και στον μύθο κρύβεται ένα παραμύθι» θα διαβάσει η συγγραφέας, Ελίνα Πρωτοπαπά, μαθήτρια Λυκείου.

 

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Δημοτική Σύμβουλος Καραβά, κ. Χρυσάνθη Επιφανίου.

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης:

 


https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=11592

 

 

 

Οι θεατές, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς: [γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β]. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή.

 

Διαβάστηκε 57 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα