Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26
Φεβρουαρίου

Η κοπή της βασιλόπιτας της AEJ-GREECE

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕJ - GREECE στον πανέμορφο και φιλόξενο χώρο της κ. Παρθένας Συμεωνίδου, το καφέ ΛΙΘΟΣ στην Καισαριανή, την Παρασκευή 25-2-2022 και ώρα 19.00.

Η Πρόεδρος της ΑΕJ κ. Σάγια Τσαουσίδου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Λάμπρος Ρόδης φρόντισαν από νωρίς για την κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης.

 

 

Παλιοί και νέοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά από κοντά και να συνομιλήσουν τόσο για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

 

 

Η κ. Σάγια Τσαουσίδου αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις της ΑΕJ για το επόμενο διάστημα, που δίνουν όπως πάντα έμφαση στη δημοκρατία, στην προστασία των δημοσιογράφων αλλά και την ανεξαρτησία και διαφάνεια στα ΜΜΕ.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την γευστική βασιλόπιτα, καθώς και μεγάλη ποικιλία πλουσίων εδεσμάτων.

 

ACAEJ2

Με το φλουρί της πίτας, αλλά και κατόπιν κληρώσεως μοιράστηκαν πολλά και ξεχωριστά δώρα που έδωσαν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στους τυχερούς της συνάντησης.

 

 

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τους : κ. Παύλο Αβραμόπουλο, κ. Γιώργο Φωτόπουλο, κ. Αλέξανδρο Τσίκουρα, κ. Ιωάννα Λαχανά, κ. Παναγιώτη Σφαέλο, κ. Βασίλη Κουτρουμάνο. κ. Βιβή Χαρίτου, κ. Αριστέα Κοντόζογλου, κ. Λάμπρο Ρόδη.

 

 

Η δημιουργός και δημοσιογράφος του mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου δώρισε στην Πρόεδρο της ΑΕJ κ. Σάγια Τσαουσίδου, αλλά και στο ΔΣ με αφιέρωση, το βιβλίο της με τίτλο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ που κυκλοφορεί από της Εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ( 210 3305168)Τιμή 12 ευρώ.

 

 ACAEJ3

Σε όλους τους δημοσιογράφους και φίλους της εκδήλωσης που ήταν παρόντες, αλλά και σε αυτούς που δεν παρευρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μακάρι η νέα χρονιά το 2022 να φέρει ότι επιθυμούν.

 

 

Διαβάστηκε 75 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)