ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 2 Οκτωμβρίου 2022 - 9:53:12π.μ.

banner468x60

20
Φεβρουαρίου

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Ε.Λ

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με μαγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11.00 στην ιστορική αίθουσα "Μιχαήλας Αβέρωφ" (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας) της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών η κοπή της πίτας για το νέο έτος.

Από το ΔΣ παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Καρούσος, ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Ναθαναήλ, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Γεν. Έφορος κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος, η Ταμίας κ. Ελένη Κοντόζογλου – Συκά και τα Μέλη κ. Αυγερινός Ανδρέου και Βίβιαν Γιαννούδη.

 

Στην επιτυχημένη εκδήλωση από πλευράς θετικής ανταπόκρισης και συντονισμού διακρίναμε μεταξύ άλλων τους: κ. Τάσο Μακράτο, κ. Κώστα Ευαγγελάτο, κ. Σπύρο Ζαχαράτο, κ. Ιωάννη Τσώλη, κ. Νίκο Παναγιωτάρα, κ. Φωτεινή Γεωργαντάκη, κ. Κατερίνα Ντούγκα - Κοτοπούλου, κ. Ελένη Κεκροπούλου, κ. Κωσταντίνο Μπούρα, κ. Παντελή Ζωιόπουλο, κ. Δημήτρη Μυτιληναίο, κ. Ελένη Κατσούλα - Κορωναίου, κ. Θεοδώρα Ζαμπαθα - Παγουλάτου, κ. Όλγα Κανελλοπούλου - Ντινοδήμου,  κ. Παναγιώτα Χριστοπούλου - Ζαλώνη , κ. Αλέκο Φλωράκη και κ. Θεοδόση Κοντόζογλου.

ACABRETERIA2

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν με χαρά τη βασιλόπιτα αλλά και όλα τα εδέσματα, ενώ το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Χριστού.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η δημιουργός και δημοσιογράφος του mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου η οποία δώρισε στον Πρόεδρο της ΕΕΛ κ. Κώστα Καρούσο, αλλά και στο ΔΣ με αφιέρωση, το βιβλίο της με τίτλο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ που κυκλοφορεί από της Εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ( 210 3305168)

 ACAEEL1

Ευχόμεθα σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουμε για το νέο έτος 2022 Θετικά συναισθήματα, Θετικές πράξεις, Αγάπη, Υγεία, Μνήμη και Ευημερία.

 

 

ACABRETERIA1

 

 

 

ACAEEL2

Διαβάστηκε 93 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα