ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 10:26:05π.μ.
04
Ιουλίου

Η παρουσίαση του αναπτυξιακού έργου «Heptapolis-Τριλογία, το Όραμα των Δελφών» στο Ζάππειο Μέγαρο

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11.ΟΟ π.μ το πρωι στο Ζάππειο Μέγαρο η ενημέρωση και παρουσίαση του εμβληματικού έργου "Heptapolis - Τριλογία το όραμα των Δελφων" που αφορά την κατασκευή 3 πόλεων με όλες τις σύγχρονες επιταγές της Αρχιτεκτονικής, βιοκλιματικό σχεδιασμό , 3D εκτύπωση κτλ.

Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές, πρόεδροι καθώς και πολλοί σημαντικοί παράγοντες των οικονομικών και εμπορικών συμφερόντων της χώρας.

 

Χαιρετισμό απεύθηναν στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Παναγιώτης Ταγκάλης, Δήμαρχος Δελφών , ο κ. Χάρης Θεοχάρης Βουλευτής Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΝΔ, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος , επιχειρηματίας (αναγνώστηκε η επιστολή του), ο κ. Ηλίας Νομπιλάκης Πολιτικός Μηχανικός, ο κ. Παύλος Πισσάνος (εμπνευστής - σχεδιαστής - εκτελεστής της HEPTAPOLIS Τριλογία).

 ACABRAAAAAAAA

Ακολούθησε η προβολή ενημερωτικού βίντεο όπου παρουσιάστηκε η heptapolis , η δελφική αμφικτιονία και η πόλη της χρυσής τομής. 

 

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου προς τον δημιουργό της Τριλογίας κ. Παύλο Πισσάνο ο οποίος με μεγάλη προθυμία και ευχέρεια λόγου ανέπτυξε τον σημαντικό σκοπό του έργου , που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην προσέγγιση των λαών , την ειρηνική συνύπαρξη, συνεργασία και ανύψωση του πολιτισμικού επιπέδου των κοινωνιών σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

 

Στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση και έγινε η προβολή βίντεο με θέμα α) Δελφική Αμφικτυονία και β) Πόλη Χρυσής Τομής.

 

 

Μέγας χορηγός του HEPTAPOLIS - ΤΡΙΛΟΓΙΑ , Το όραμα των Δελφών είναι ο κ. Βασίλειος Καρποδίνης  - Πολιτικός Μηχανικός - Επιχειρηματίας.

 

Ένα πολύ σημαντικό έργο πολιτισμού που δρομολογείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει "ορόσημο" για την Ελλάδα και την διαφύλαξη της σε παγκόσμιο κέντρο Πολιτισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες www.heptapolis.com - www.avatar-e-learning.com, www.heptapolis-finearts.com

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΜΑΡΙΑ ΚΛ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 88 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα