ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 9:07:24μ.μ.

banner468x60

30
Νοεμβρίου

Ημέρα Καρδιάς - Heart Day στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Σπίτι της Κύπρου και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.), σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα»,

διοργανώνουν, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, από τις 14:00 έως τις 18:00, μία ‘Ημέρα Καρδιάς - Heart Day’ στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α στο Σύνταγμα, για τη φιλανθρωπική δράση «Φτιάξε μια ΚΑΡΔΙΑ για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ – νερό και χΡώμα» προς ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπανίων Γενετικών Παθήσεων «ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου και του Κέντρου Θεραπειών και Αποκατάστασης του Ιδρύματος «ΚΙΒΩΤΟΣ».


Στο πλαίσιο της Ημέρας Καρδιάς θα τραγουδήσει ο 15χρονος Κύπριος τενόρος Ιωάννης Λιβανός.


To «νερό και χΡώμα» της κεραμίστριας Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, που εμπνεύστηκε την υπέροχη πρωτοβουλία «Φτιάξε μια ΚΑΡΔΙΑ για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ», δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές, τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές και πινέλο. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς, το «νερό και χΡώμα» διοργανώνει ‘Ημέρες καρδιάς - Heart Days’, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το κουτάκι που περιέχει όλα τα υλικά στην τιμή των €5, 00, να το χαρίσουν στους δικούς τους ανθρώπους ή να ζωγραφίσουν τη δικιά τους ξεχωριστή καρδούλα και να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο, προσφέροντας τα μεγαλύτερα και ομορφότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Μία καρδούλα που θα αντιπροσωπεύει κάθε ‘Ημέρα Καρδιάς’, που συμμετέχει στη δράση, θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Οι καρδιές όλων μας χτυπάνε ακόμα πιο δυνατά αυτά τα Χριστούγεννα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπανίων Γενετικών Παθήσεων «ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου και του Κέντρου Θεραπειών και Αποκατάστασης του Ιδρύματος «ΚΙΒΩΤΟΣ». Ελάτε να ζωγραφίσουμε μαζί τη δικιά μας καρδιά!


Η πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστηκε 45 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα