ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 4:58:55μ.μ.
29
Νοεμβρίου

Ημέρα Καρδιάς - Heart Day στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

για τη φιλανθρωπική δράση «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ – νερό και χΡώμα»

προς ενίσχυση


του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού


«ΤΟ ΑΛΜΑ»

 

 

Το Σπίτι της Κύπρου, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα», διοργανώνουν, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, από 14:30 έως 18:00, μία Ημέρα Καρδιάς-Heart Day για τη φιλανθρωπική δράση «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ – νερό και χΡώμα», προς ενίσχυση του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου.


To «νερό και χΡώμα» της κεραμίστριας Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, που εμπνεύστηκε την υπέροχη πρωτοβουλία «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ», δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές, τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές και πινέλο.


Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς, το «νερό και χΡώμα» διοργανώνει Ημέρες καρδιάς-Heart Days, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το κουτάκι που περιέχει όλα τα υλικά στην τιμή των €5,00, να ζωγραφίσουν τη δικιά τους ξεχωριστή καρδούλα και να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο, χαρίζοντας τα μεγαλύτερα και ομορφότερα χαμόγελα στο Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του ιδρύματος «Θεοτόκος».


Μία καρδούλα που θα αντιπροσωπεύει κάθε νηπιαγωγείο, σχολείο, σχολή, οργανισμό ή Ημέρα Καρδιάς, που συμμετέχει στη δράση, θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Οι καρδιές όλων μας χτυπάνε ακόμα πιο δυνατά αυτά τα Χριστούγεννα, ενισχύοντας το πρόγραμμα του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου.


Ελάτε να ζωγραφίσουμε μαζί τη δικιά μας καρδιά!


Η πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιτρέπεται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διαβάστηκε 49 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα