ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 1:26:46π.μ.
06
Απριλίου

Κύκλος μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας με την Aναπλ. Kαθηγήτρια Ιστορίας ΕΚΠΑ Μαρία Ευθυμίου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς και ο Δήμος Κηφισιάς, μετά τη τεράστια περυσινή επιτυχία του κύκλου μαθημάτων «Παγκόσμιας Ιστορίας» καλωσορίζουν την  Μαρία Ευθυμίου στο Δήμο μας με τη νέα σειρά μαθημάτων με θέμα: «Ελληνική Ιστορία».

Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου 2016. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και φέτος στο Αμφιθέατρο Αδαμών (Πελοποννήσου 3, Αδάμες)  έως και 12 Μαΐου και από 19 Μαΐου τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) κι ώρα :18:00-21:00.


Η κα Ευθυμίου είναι Αν.Καθηγήτρια Ιστορίας του Ε.Κ.Π.Α.,  η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις της για την Ιστορία στο ευρύ κοινό. Η  αφήγηση της Ιστορίας γίνεται μέσα από έντονη παραστατικότητα και θεατρικότητα, κρατώντας  τεταμένο το ενδιαφέρον το τρίωρο που διαρκεί το μάθημα.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 122 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα