Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Δεκεμβρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ" της Ένωσης Κώων Αθηνών "Ο Ιπποκράτης"

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα) η παραδοσιακή ετήσια εκδήλωση "Βάρβαρα και Λουκουμάδες" της Ένωσης Κώων Αθηνών "Ο Ιπποκράτης".

Πολλά μέλη και φίλοι της Ένωσης κατέφθασαν από νωρίς το απόγευμα γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Προέδρου της Ένωσης κ. Λουκίας Ζερβάνου που καλωσόρισε τον κόσμο με χαρά και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντα Πρώην Υπουργού Ναυτιλίας και Πρώην Βουλευτή Δωδ/σου Αριστοτέλη Παυλίδη.

 IMG 20221211 184231

Ακολούθησε η ομιλία του Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Φίλιππου Καλλούδη ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτα για τη συνολική προσφορά του στη παροικία των Κώων και των Δωδεκανησίων.

 

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Γιάννης Φραγκούλης , Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών και Πειραιώς, η κυρία Ευαγγελία Κεφαλιανού-Μπούρα, Επίτιμη Πρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών "Ο Ιπποκράτης", ο κύριος Ελπιδοφόρος Παπαντωνίου , Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Κώων της Αθήνας καθώς και ο κύριος Κώστας Σκανδαλίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

 IMG 20221211 184703

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κύριος Νίκος Φλυτζάνης συνεχάρη τους νέους φοιτητές απο τη ΚΩ,  για την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Αθήνα και Πειραιά και τους μοίρασε δώρα. Ακόμη ενημέρωσε με χαρά και περηφάνια για την νέα επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης (www.enwsikwwnathinwn.gr) που εκπέμπει με ειδήσεις και νέα της ΚΩ στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από επτά πανέμορφες Ελληνίδες που ήρθαν για να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τη βραδιά από το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Δάφνης - Υμηττού.

 

Ο Μανώλης Κόττορος (βιολί - τραγούδι) και Γιάννης Μεγαλούδης (λάουτο)τις συνόδευαν μουσικά με παραδοσιακές μελωδίες της ΚΩ και των Δωδεκανήσων.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος ΚΩ κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Καλλούδης, ο δικηγόρος κύριος Χατζηπροδρόμου, η κυρία Χρυσή Τσέλιου κ.α

 

Ευχόμαστε σε όλο το ΔΣ της Ένωσης Κώων Αθηνών "Ο Ιπποκράτης" πολλές ακόμη ξεχωριστές δράσεις πολιτισμού.

 

 

 

Ρεπορτάζ - Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

 

Διαβάστηκε 98 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)