ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 1:05:15π.μ.
27
Ιουνίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Βραβείων του 22ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης και Διηγήματος της ΠΕΛ

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 η τελετή απονομής των βραβείων του 22ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού ποίησης και διηγήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στο cafe - Brasserie " Ο Κήπος του Μουσείου"

του εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών όπου παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΛ με μεγάλη χαρά γι΄αυτή τη συνάντηση μετά την πανδημία.

 

Η Πρόεδρος της ΠΕΛ κ. Αγγελική Κωβαίου -Ψακή, ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Παπακωσταντίνου, η γενική γραμματέας κ. Χριστίνα Παναγιώτα Μανωλέα , η ταμίας κ. Παρασκευή Μέμου, οι ειδικοί γραμματείς κ. Μανώλης Μελισσουργάκης και κ. Χρίστος Σαββάκης, ο κοσμήτορας κ. Δάγκλας Γιώργος , ο έφορος κ. Βασίλειος Φλώρος, το μέλος κ. Δημήτρης Φραγκούλης αλλά και τα αναπληρωματικά μέλη, τα άτομα του πειθαρχικού συμβούλίου και η ελεγκτική επιτροπή.

 

Ο αριθμός των συμμετοχών των διαγωνισζομένων ήταν πολύ μεγάλος και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από νέους που είχαν καταφθάσει από κάθε σημείο της Ελλάδας για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

 

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Ταξίαρχος, καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Μιχάλης Πλουμής, ο πρώην Προεδρος της ΠΕΛ κ. Τάσος Λέρτας, ο πρόεδρος της ΕΕΛ κ. Κώστας Καρούσος και η κυρία Μαρία Χατζηνικολάου, δημοσιογράφος mcnews.gr, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ".

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους παρέστησαν αλλά και σε όλους τους νέους που με τις συμμετοχές και τις απαγγελίες τους φόρτισαν συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης. 

 

 

ACAPELE2

                                                      Ο κ. Τάσος Λέρτας , η κυρία Μαρία Χατζηνικολάου και ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος

Διαβάστηκε 338 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα