ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 3:14:12μ.μ.
20
Νοεμβρίου

Μουσική εκδήλωση Με την Ελλάδα στην καρδιά στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Σπίτι της Κύπρου διοργανώνει με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

και ώρα 19:00, (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα) τη μουσική εκδήλωση με θέμα: «Με την Ελλάδα στην καρδιά». Συμμετέχουν Χρήστος Κάλλοου, ερμηνευτή- ηθοποιού και Αγγελική Πρέζα, ερμηνεύτρια- μουσικοσυνθέτρια.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο προσωπικός δίσκος της Αγγελικής Πρέζα, Απέραντο Γαλάζιο, σε μουσική, ερμηνεία και ενορχήστρωση της ιδίας και σε ποίηση Κυριακής Δράκου.

 

Η Αγγελική Πρέζα γεννήθηκε στη Λευκωσία και κατάγεται από την Ακανθού. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου από μικρή ηλικία και το 1993, συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στην Ουγγαρία όπου έλαβε το Δίπλωμα Πιάνου και το Δίπλωμα Μουσικής Δωματίου και τα δυο με διάκριση. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και Ευρώπη. Μια σημαντική συνεργασία της, η πραγματοποίηση συναυλιών και δισκογραφίας με τον Έλληνα ερμηνευτή, ηθοποιό και σκηνοθέτη Χρήστο Κάλλοου. Η Αγγελική Πρέζα έχει συμμετάσχει ως ερμηνεύτρια και έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια σε συναυλίες και παραστάσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Τραγούδια της έχουν λάβει βραβεία και έχουν διακριθεί σε Παγκύπριους, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς.

 

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=15010

Διαβάστηκε 66 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα