ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 11:15:20π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
18
Σεπτεμβρίου

O Geshe Michael Roach στην Ελλάδα για δωρεάν διαλέξεις

Κατηγορία Εκδηλώσεις

To NYSY Studios και οι Εκδόσεις ΕΛΦΙΛ παρουσιάζουν:

kopthsdiamantiwn-ianoshubeventsΣτην Ελλάδα της νέας εποχής, εκεί που η δημιουργικότητα, η καινοτομία κι η επιχειρηματικότητα μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου «Ο Κόπτης των Διαμαντιών» από τις εκδόσεις Ελφίλ, και αμέσως μετά τις εκλογές τού Σεπτέμβρη 2015, ο συγγραφέας Geshe Michael Roach και οι συνεργάτες του έρχονται στην Αθήνα για μια σειρά διαλέξεων με τίτλο: “Πώς να Αποκτήσετε Οικονομική Ελευθερία σε Δύσκολες Καταστάσεις, χρησιμοποιώντας την Αρχαία Σοφία του Θιβέτ.”



Ο συγγραφέας έρχεται στη χώρα μας παρακινούμενος από το βαθύ του ενδιαφέρον να βοηθήσει τους Έλληνες σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο. Το βιβλίο του, «Ο Κόπτης των Διαμαντιών», έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες ανά τον κόσμο και δίνει έξυπνες συμβουλές για την ανάπτυξη μιας εταιρίας, σύμφωνα με το πρώτο κείμενο που τυπώθηκε ποτέ στον κόσμο, το Διαμαντένιο Σούτρα. Το κλασικό πλέον αυτό βιβλίο για τις επιχειρήσεις, συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με την αρχαία σοφία του Θιβέτ και τις αξίες του βουδισμού, και παρέχει επιτυχημένα παραδείγματα εφαρμογής του σε όλο τον κόσμο. Με ένα μοναδικό συνδυασμό της αρχαίας και σύγχρονης γνώσης και εμπειρίας, Ο Κόπτης των Διαμαντιών προσφέρει στους αναγνώστες πραγματική οικονομική ενδυνάμωση μέσω των στρατηγικών για επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.



Λίγα λόγια για το βιβλίο



Το βιβλίο παρουσιάζεται σε τρεις ενότητες. Η πρώτη είναι μετάφραση του Διαμαντένιου Σούτρα. Η δεύτερη περιέχει αποσπάσματα από τα καλύτερα σχόλια για την προηγούμενη μετάφραση στη θιβετανική βουδιστική παράδοση. Και το τρίτο κυρίως κείμενο, είναι η πρακτική εφαρμογή της βουδιστικής φιλοσοφίας στον κόσμο των επιχειρήσεων, μέσω της πορείας και της εμπειρίας που ο συγγραφέας απέκτησε δουλεύοντας δεκαεπτά χρόνια ως υπάλληλος της Αντίν. Η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε από τέσσερις εργαζόμενους και αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία κοσμημάτων και πολυτίμων λίθων.



Το εύκολο στην ανάγνωση ύφος του και η πνευματική κατανόησή του κάνουν τον Κόπτη των Διαμαντιών μια ανεκτίμητη πηγή αιώνιας, πηγαίας σοφίας τόσο για εκείνους που είναι, όσο και για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, με το θιβετανικό βουδισμό. Έχει αλλάξει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων προς την εκπλήρωση των ονείρων τους, σε όλο τον κόσμο. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει το βιβλίο ως ηθικολογικό, παρ’ όλα αυτά η προσέγγισή του είναι καινοτομική για το δυτικό κόσμο και στοχεύει όχι στην οποιαδήποτε επιτυχία, αλλά στην ιδανική επιτυχία ενός ατόμου σε κάθε πτυχή της ζωής του, για υγεία, σωστές προσωπικές σχέσεις και απόλυτη ευτυχία.



Λίγα λόγια για τον Geshe Michael Roach και το έργο του:



Ο Geshe Michael Roach (γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου του 1952 στην Αμερική) σπούδασε και αποφοίτησε μετ’ επαίνων από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον, με εξειδίκευση στη Διοίκηση, τα Παιδαγωγικά, και τη Μουσική . Μετά από 20ετείς σπουδές πάνω στο Θιβετανικό Βουδισμό στην Ινδία, το 1995 ανακηρύχθηκε ο πρώτος Αμερικανός “Γκέσε”, δηλαδή πνευματικός δάσκαλος του Βουδισμού. Από το 1981, συνέβαλε στο ξεκίνημα και λειτουργία μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Νέα Υόρκη, της Αντίν Ιντερνάσιοναλ, με αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία διαμαντιών, δραστηριότητα στην οποία εφάρμοσε τη διδασκαλία του βιβλίου «Ο Κόπτης των Διαμαντιών». Η επιχείρηση ξεκίνησε με δάνειο $50,000 και σε περίπου 5 χρόνια έφτασε να έχει ετήσιες πωλήσεις $100,000,000! Τα κέρδη χρηματοδότησαν διάφορα διεθνή φιλανθρωπικά προγράμματα.

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία / Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 - Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24 - Παρουσίαση και υπογραφή αντιτύπων, 19:30 - 22:00 / 2.5 ώρες με διάλειμμα
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 – THE HUB EVENTS, Πειραιώς 133 & Αλκμήνης 12 - Ανοιχτή Διάλεξη για τον επιχειρηματικό κόσμο, 19:30 - 22:00 / 2.5 ώρες με διάλειμμα

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 70 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα