Εκτύπωση αυτής της σελίδας
13
Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Προγράμματος Δραστηριοτήτων Γραφείου Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Εντεταλμένος για θέματα Τύπου Σύμβουλος Νίκος Σιούτας παρουσίασαν το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του εν λόγω Γραφείου.

Ο Νίκος Σιούτας ανέλυσε τις προτεραιότητες της επικοινωνίας του Δήμου, μίλησε για διαδραστικότητα μεταξύ του Γραφείου Τύπου και των τοπικών ΜΜΕ, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται στις απόλυτες προτεραιότητές του η κεντροποίηση της ενημέρωσης υπό το Γραφείο Τύπου για όλο το δημοτικό έργο, ασχέτως από ποιο τμήμα του Δήμου και αν προέρχεται.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκδότης της μηνιαίας εφημερίδας «Φωνή της Νέας Σμύρνης» Δημήτρης Πανταζής, η Ελπίδα Μηναδάκη, εκπρόσωπος του διαδικτυακού ιντερνετικού καναλιού της πόλης www.nstv.gr , ο Γαβριήλ Μιχαλάτος, εκπρόσωπος του blogspot analatospress.com και ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων και του έντυπου «Προφήτης».


Εντύπωση προκάλεσε, αλλά και συζητήθηκε κατά την διάρκεια των ερωτήσεων, η απουσία εκπροσώπου της εφημερίδας «τα Επίκαιρα» και του έντυπου «Δημοσιογράφος», που και οι δύο αποτελούν, αλλά και έχουν αποτελέσει στο παρελθόν προμηθευτές προβολής του Δήμου της Νέας Σμύρνης. Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του site neasmyrnilive του Γιώργου Κρικρή, Δημοτικού Συμβούλου της παρούσας δημοτικής Αρχής.


Ο Νίκος Σιούτας, σχολιάζοντας την προστιθέμενη αξία που το Γραφείο Τύπου του Δήμου θα δώσει στους πολίτες, δήλωσε στην κάμερα του www.nstv.gr ότι «το κεντροποιημένο σύστημα ενημέρωσης φιλοδοξεί να πετύχει ακόμα και η μικρότερη είδηση να φτάνει σε κάθε σπίτι».

 


Επιμέλεια Ελπίδα Μηναδάκη

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 281 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)