ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:56:03π.μ.
11
Μαρτίου

Παρουσίαση Προγραμμάτων Erasmus+, e Twinning kai Teachers 4 Europe στον Γαλαξία Ν Σμύρνης

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στον δημοτικό πολυχώρο πολιτισμού «Γαλαξίας», το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, το Γραφείο Τύπου του Δήμου της πόλης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 40ης και 41ης Περιφέρειας Δ.Ε. Αθήνας διοργάνωσαν ημερίδα με θεματικά πεδία:

το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Teachers4Europe και το επίσης ευρωπαϊκό πρόγραμμα E-twinning+.


Ο Νίκος Σιούτας, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης αλλά και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του γραφείου Τύπου του Δήμου, άνοιξε με χαιρετισμό την εκδήλωση, που καλύφθηκε από το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ευσταθία Χριστοπούλου και Ιωάννης Λαζαρίδης. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Τζουλάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Κουτελάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θόδωρος Καστόρης, Νόρα Γαλανοπούλου και ο Δημήτρης Πανταζής, Δημοτικός Σύμβουλος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Νέας Σμύρνης».


Ο Νίκος Σιούτας, μιλώντας στην κάμερα του www.nstv.gr, σχολίασε το πρόγραμμα Erasmus+, όπως αυτό εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο που διευθύνει, αλλά και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να δώσουν τα τρία προγράμματα που παρουσιάστηκαν σε όλα τα αντίστοιχα δραστήρια σχολεία της πόλης.


Τέλος, σχολιάζοντας το έναυσμα για την παρουσία του Erasmus+ στη Νέα Σμύρνη, ο Νίκος Σιούτας σχολίασε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαστε στατικοί, τα πάντα αλλάζουν, τα πάντα εξελίσσονται και δεν μπορώ να συνδέσω το Δημόσιο με το μίζερο. Όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης παράγουν έργο. Το 4ο Δημοτικό έδειξε το δρόμο στο Erasmus+».

 


Επιμέλεια Ιωάννα Ντάνη

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 177 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα