ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 9:04:42μ.μ.
17
Μαΐου

Παρουσίαση έκδοσης PLAY #5 - PLAY again!: Τέσσερα νέα θεατρικά έργα

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο και το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, παρουσιάζουν την έκδοση PLAY #5 - PLAY again!: Τέσσερα νέα θεατρικά έργα.

Η παρουσίαση της έκδοσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 6:00μ.μ. στο Βιβλιοπωλείο του Εθνικού Θεάτρου (Κτήριο Τσίλλερ, 1ος όροφος).

 

Η έκδοση περιλαμβάνει τα νέα κυπριακά θεατρικά έργα:
Στο πάρκινγκ της Ζωής Αποστολίδου,
The Neon Tetra της Νάγιας Τ. Καρακώστα,
Ρουά ματ του Γιώργου Κλεάνθους,
Πιστοποιητικό γάμου της Ελένης Ξένου,
τα οποία αναδείχθηκαν μέσω του Προγράμματος PLAY #5 - PLAY again! για την ανάπτυξη της κυπριακής θεατρικής γραφής, που διοργάνωσαν ο ΘΟΚ και το ΚΚΔΙΘ την περίοδο 2021-2022.

 

▪ Είσοδος ελεύθερη
▪ Ενδεικτική διάρκεια εκδήλωσης: 60 λεπτά

 

Η παρουσίαση της έκδοσης πραγματοποιείται παράλληλα με την «Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου», που διοργανώνουν το Υφυπουργείο Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Κυπριακό Κέντρο Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου -σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο- από τις 22 έως τις 26 Μαΐου 2024 στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» στο Κτήριο Τσίλλερ.

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα