ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 2 Οκτωμβρίου 2022 - 10:21:02π.μ.

banner468x60

15
Φεβρουαρίου

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ

Εκλεκτά φίλοι της Ε.Ε.Λ, το έτος 2021 και στα πλαίσια που μας επέτρεψαν οι συνθήκες, πραγματοποιήσαμε και φιλοξενήσαμε αρκετές εκδηλώσεις , με ιδιαιτερο προσανατολισμό στα "200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821". Με ανανεωμένες δυνάμεις εμπιστοσύνης -μελών και φίλων- ξεκιναμε με το κόψιμο της Πίττας στις 20 Φεβρουαρίου ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 11.00 π.μ στην ιστορική αίθουσα της Εταιρίας. Συνεχίζουμε αφιέρωμα στις 9 Μάρτιου , ημέρα Τετάρτη και ώρα 07.00μ.μ.

 

 

Εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας, Η Ελληνίδα σήμερα -Σύγχρονες ποιήτριες - Μουσικό Πρόγραμμα. Το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 07.00μμ παρουσιάζεται το μονόπρακτο 'Ο Επισκέπτης" καθώς επίσης και το πεζογράφημα σε μορφή θεατρικού αναλογίου "Η Ζωστήρα" της Κώσταντίνα Δούκα από τη συλλογή διηγημάτων της "Το σπίτι στην άκρη της πόλης" Συνεχίζουμε με αφιέρωμα στις 21 Μαρτίου -ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΈΡΑ Ποίησης και ώρα 7.00μ.μ με μουσικό πρόγραμμα και απαγγελίες. Πρώτιστο μέλημα του Δ.Σ είναι μέσα στο 2022 να γίνουν τα αφιερώματα Μνήμης σε όσους έφυγαν από τη ζωή.

 

Όσοι επιθυμούν εκδήλωση , ας επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Εταιρίας και για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά θα κοινοποιείται στο email των μελών μας, ολοκληρωμένο το πρόγραμμα της ημέρας.

 

 

 

Για το Δ.Σ

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΕΛ
Κώστας Καρούσος                                                                             Γιώργος Μαρινάκης

Διαβάστηκε 57 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα