ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 11:47:08μ.μ.
17
Φεβρουαρίου

Πρόσκληση για Ανθρωπιστική Βοήθεια στoυς πληγέντες του σεισμού

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Μετά τον σεισμό που έπληξε τη νοτιοανατολική περιοχή της Τουρκίας και τις γειτονικές μας χώρες στις 06 Φεβρουαρίου 2023,

θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτήν την καταστροφή. Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη από τις πολυάριθμες απώλειες και τους θανάτους των συνανθρώπων μας.

 

 

Οι δύο ισχυροί σεισμοί είχαν επιπτώσεις σε πάνω από 23 εκατομμύρια ζωές. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι οι σεισμοί αυτοί είναι οι ισχυρότεροι που έχουν καταγραφεί ενόργανα στη σύγχρονη Τουρκία.

 

 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές είναι αναγκαίο να ευαισθητοποιηθούμε για τη σημασία της συνεισφοράς στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για την ανακούφιση των πληγέντων. Να ενσαρκώσουμε τη φιλοσοφία "For All" που πρεσβεύει το BeYourself και να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας.

 

 

Μπορούμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό είτε συνεισφέροντας σε αξιόπιστους φορείς που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια είτε προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στα ειδικά σημεία συγκέντρωσης.

 

 

Η BeYourself στηρίζει τις δράσεις της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ η οποία, με βασικό της σύμμαχο την αλληλεγγύη, πραγματοποιεί συλλογή ανθρωπιστικού υλικού, που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών σε Τουρκία και Συρία, σε τρία σημεία συγκέντρωσης στην Αθήνα, με πρώτη αποστολή στις 20/02.

 

 

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι τα εξής:

 

ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ: Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια, 10:00 - 20:00.
Connect your City: Άτλαντος 22, Αθήνα, 10:00 - 16:00.
Κέντρο Ημέρας ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, Πατησίων 68 & Κότσικα 2, 10:00 - 16:00.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/iasis.athens

 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα αντικείμενα στους χώρους συλλογής, μπορείτε να κάνετε δωρεά χρημάτων σε μια αξιόπιστη οργάνωση βοήθειας.

 

 

Για να αποφύγουμε τις παραπλανητικές πληροφορίες από τα διάφορα μέσα ενημέρωσης, μοιραζόμαστε μαζί σας αξιόπιστους οργανισμούς που εμπιστευόμαστε.

 

 

https://en.afad.gov.tr/earthquake-humanitarian-aid-campaign
https://ahbap.org/disasters-turkey

Διαβάστηκε 30 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα