ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 9:50:17π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
01
Ιουλίου

Ψηφοφορία: Διάλεξε το αγαπημένο σου διήγημα

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ένας μήνας για να γράψεις το διήγημα. Είναι αρκετό όμως; Θα σε φτάσει; Και το άγχος σε κυριεύει. Όμως τα καταφέρνεις και πατάς αποφασιστικά το enter του υπολογιστή

σου για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος του MAXMAG σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

 

Και τώρα τι; Τώρα ξεκινά η ψηφοφορία! Οι «κάλπες» άνοιξαν και το κοινό μπορεί να ψηφίζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 00.00. Τι περιμένεις; Διάβασε και ψήφισε!

 

Βρες όλα τα διηγήματα που πήραν μέρος στο διαγωνισμό εδώ.


Στην παρακάτω λίστα θα δείτε ΌΛΑ τα διηγήματα που τηρούσαν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και στάλθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε.

 

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας, έχει δικαίωμα από μια ψήφο ανά 24ωρο (βάση της διεύθυνσης IP που έχει). Απαγορεύονται ρητά ψήφοι που έρχονται από proxy ιστοσελίδες.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 αντίτυπα των καινούργιων βιβλίων των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 αντίτυπα των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ  και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 αντίτυπο των εκδόσεων. 

Τα αντίτυπα των βιβλίων θα τα επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Διαβάστηκε 373 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα