ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 4:42:13π.μ.
31
Αυγούστου

«Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη» στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Σπίτι της Κύπρου, το Τμήμα Νομικής Πανεπιστημίου Frederick και η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα πραγματοποιήσουν,

την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα), την εκδήλωση με θέμα, «Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη», παρουσίαση του νομικού-συγγραφικού έργου των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Frederick.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Γιώργος Δημοσθένους και η Επικεφαλής του Επιστημονικού Τμήματος Νομικής Βιβλιοθήκης, Μαρίνα Τσικουρή.

 

Θα μιλήσουν ο Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Frederick, Χρίστος Κληρίδης, η Επισκ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ηλιάνα Νικολάου, ο Επίκουρος Καθηγητής, Ιωάννης Βουδούρης, η Επίκουρη Καθηγήτρια, Βασιλική Καραγκούνη, ο Επίκουρος Καθηγητής, Κωνσταντίνος Κουρούπης και η Επίκουρη Καθηγήτρια, Μαρία Στυλιανίδου.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Frederick, Παναγιώτης Δέγλερης.

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=12598

 

 

 

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα

 

 

 

Διαβάστηκε 63 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα